Благодарност до компанијата ФЕРШПЕД АД

13.04.2021
Благодарност до компанијата ФЕРШПЕД АД

Благодарност до компанијата ФЕРШПЕД АД и признание за искажаната општествена одговорност преку донациите за нашата клиника:

 

 

 

 

  • Кеси за биохазарден отпад – количина 150 
  • Заштитни визири – количина 250
  • Заштитни очила – количина 150
  • Заштитни наметки (големина L) – количина 300
  • Заштитни наметки (големина XL) – количина 300