Оддел за за цревни заболувања

Оддел за за цревни заболувања

Во оддел за цревни заболувања се врши дијагностика и третман на пациенти со хронична воспалителна цревна болест (улцеративен колит и Кронова болест) и употреба на тотална парентерална исхрана кај пациенти со кратко црево и тешки форми на Кронова болест.

Работно време
08:00 – 15:30 пон-пет